Rutger van Castricum HLF8 Johan Derksen Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rutger van Castricum HLF8 Johan Derksen Vandaag Inside
SBSHLF8VITVTalkshow

Rutger Castricum ‘voelt mee’ met Johan Derksen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Rutger Castricum is dolblij dat Vandaag Inside (misschien?) terugkomt op tv, zo laat hij in HLF8 weten. Hij kan zich wel in Johan Derksen verplaatsen en snapt niet dat er zo op excuses ‘gehamerd’ wordt.

Komt Vandaag Inside terug?

PowNed-verslaggever Rutger Castricum schoof vanavond aan bij HLF8-presentatrice Leonie ter Braak. Uiteraard werd de uitzending geopend met het nieuws over de terugkeer van Vandaag Inside. Rutger is dolblij dat Johan Derksen en consorten maandag (misschien?) weer op tv te zien zijn. Hij noemt het ‘het beste nieuws van de dag’.

'Johan Derksen is alles kwijtgeraakt'

Rutger stelt dat er ruimte voor fouten moet zijn in tv-programma’s. Leonie brengt daartegenin dat Johan uiteindelijk toch zélf besloten heeft om te stoppen met Vandaag Inside. Rutger ziet dat echter anders: “Johan is de dag daarna (na het uitblijven van excuses, red.) álles verloren. Alles is ie kwijtgeraakt. Ja, ik begrijp wel dat er op een gegeven moment iets in zo’n koppie ontstaat, dat je denkt: wat moet ik hier? Waarom zit ik hier? En ik voel daar wel in mee.”  

Rutger snapt ook niet dat er zo ‘gehamerd’ wordt op excuses van Johan: “Ik vind dat voorbijgaan aan wat ie eigenlijk zegt. Daar wordt eigenlijk niet eens naar geluisterd. ‘Nee, we willen excuses en anders moet je wegwezen.’ Dat vind ik fout.

Is Vandaag Inside komende maandag écht weer te zien? Laten we het René van der Gijp eens vragen.

HLF8 zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder