Ruïneer Valentijnsdag met Black Mirrors dating-app

Veronica Superguide logo
Ruïneer Valentijnsdag met Black Mirrors dating-app

Ruïneer Valentijnsdag met Black Mirrors dating-app

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Valentijn: de dag van onhandige liefdesverklaringen, goed bedoelde bosjes bloemen en stompzinnige roodroze kaartjes. De mensen achter Black Mirror dragen ook hun steentje bij met de lancering van coach.dating.

Hang the DJ

De website zal bij fans van de scifi-serie ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Het refereert namelijk naar de seizoen 4-aflevering Hang the DJ, waarin twee personen aan elkaar gekoppeld worden doormiddel van een apparaatje. De lovers in spe krijgen direct te weten hoe lang ze nog met elkaar hebben. Dit kan een jaar zijn, een decennia, maar ook 24 uur.

Coach.dating

Coach.dating

werkt volgens hetzelfde principe. Jij en je partner openen een link, drukken allebei tegelijk een knop in, et voilá. In luttele seconden kom je te weten of jullie voor elkaar bestemd zijn of dat het toch beter bij een one night stand kan blijven.

Overigens zit er wel een kleine truc achter het stukje software. Het duurde bij ons even voordat we ‘m doorhadden. Kunnen jullie het uitvogelen? 

Black Mirror

Black Mirror is een dystopische scifi-serie waarin hedendaagse technologie een belangrijke rol speelt. Op een vermakelijk, maar griezelige manier worden de uitwassen van technologische ontwikkelingen blootgelegd. Klinkt allemaal heel beladen, maar dat is het niet. Black Mirror is slim, vlot en zit barstensvol bizarre humor. Alle vier seizoenen zijn te zien op Netflix.

Lees verder