Ruben Nicolai, kinderprogramma

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai, kinderprogramma

Ruben Nicolai wil in voetsporen Jochem van Gelder treden

|
|

Laatste update:

Ruben Nicolai is niet meer weg te denken van RTL. Met programma's als Ik weet er alles van, LEGO Masters, De Erfgenaam en The Masked Singer scoort hij de pannen van het dak, maar als het aan deze presentator ligt, heeft hij nog wel meer dromen. 

Hij heeft met name één diepe wens, en dat heeft alles te maken met wat zijn voorganger Jochem van Gelder heeft gedaan.

Praatjesmakers

"Ik had het er laatst over met Chantal Janzen en toen kwam ik op een oude wens die ik een beetje vergeten was, namelijk televisie maken met kinderen voor volwassen", vertelt hij bij het altijd gezellige Koffietijd aan Loretta Schrijver. "Dat vind ik zo grappig. Ik vond vroeger bijvoorbeeld Praatjesmakers echt ontzettend leuk."

Ik weet er alles van... met kids

Wat hem betreft, kan er ook best een van zijn shows omgetoverd tot kids-versie. "Dat je bij Ik weet er alles van in plaats van volwassenen kinderen zou neerzetten. Dat je een kind hebt die heel veel weet van een bepaald onderwerp en je een superlastige vraag stelt en het kind zegt: 'Dat is die en die'. Dat is toch waanzinnig?" Aan zijn enthousiasme zal het niet liggen, en wie weet vult dat zijn lege Boulevard-hart ook een beetje op.

Legoën met kinderen

En hoewel 'opperbaas' Peter van der Vorst eerst nog zou onderzoeken of het wel mogelijk is, lijkt daar inmiddels toch een bevestiging op te komen. Er komt namelijk een kinderversie van het blokjesbouwprogramma Lego Masters! Helaas gaat het voor nu slechts om één aflevering, maar wie weet wat nog komt... We houden het in de gaten.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder