Ruben Nicolai

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai

Ruben Nicolai mist RTL Boulevard: 'zit in de reservebak'

|
|

Laatste update:

Ruben Nicolai stond ooit vrij vaak achter de desk van RTL Boulevard, maar kijkers moeten 'm nu al enorm lang missen bij de showrubriek. Hij geeft toe dat 'ie nu in een soort reservebak zit: als bijna iedereen niet kan presenteren, mag hij opdraven. Ruben mist het programma toch wel een beetje.

Dat onthult hij in een interview met De Telegraaf. Afgelopen september ging hij ook al in op zijn Boulevard-afwezigheid. "Aan het begin van het jaar was ik druk, toen kwam corona, het restje van de zomer is door een misverstand naar iemand anders gegaan, en dit najaar ben ik ook weer druk", zei hij toen. Wat is er in de tussentijd veranderd? 

Hoe zit het nu met Ruben Nicolai en RTL Boulevard?

Euh... eigenlijk niets! "Het was gewoon te vol overal en dat sneuvelde toen als eerste. Inmiddels ben ik daar wel inderdaad op een klein zijspoortje beland en zit ik daar nu in de reservebak", geeft hij nu toe. "Als er nu iemand onverwacht ziek is en de eerste reserve kan niet, dan bellen ze mij." Toch best wel jammer, aldus de LEGO Masters-presentator.

Hij mist het programma

Hoewel sommige BN'ers het bloed van Boulevard wel kunnen drinken, staat Ruben er natuurlijk heel anders in. De show gaf hem iets dat hij bij andere shows niet meemaakt - en dat mist hij. "Nou, de dynamiek van de redactie, daar ’s ochtends met die 30 of 35 man zitten en in die pressure cooker die uitzending maken… Dan heb je bij niet één ander programma. Dat mis ik wel ja.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder