Gerard Joling in Koffietijd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling in Koffietijd

Vals zingende mensen gezocht voor nieuwe RTL-show!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zing jij zo vals als een kraai met keelpijn? En wil je dat eens verplaatsen van de douche naar een tv-studio? Dan wil RTL je graag strikken voor een nieuwe show van de makers van The Masked Singer!

In het nog naamloze programma, dat Mediacourant vandaag onder de aandacht bracht, draait alles om de vraag: kun je aan iemand zien of hij/zij vals zingt? RTL en Warner Bros. zoeken nu dus mensen die eigenlijk geen zuivere noot kunnen zingen, maar wél net kunnen doen alsof!

Vals zingen

In de kandidatenoproep (geef je hier op!) lezen we dat er 5 BN'ers en één gastartiest elke aflevering samen gaan raden wie er echt kunnen zingen aan de hand van louter beeld. Hopelijk kiezen ze dan natuurlijk een grot flopper uit want na elke eliminatieronde moet de gekozen performer ook écht zingen - en dan staat het geluid wél aan.

The Masked Singer

Hier zitten dus dezelfde makers achter als The Masked Singer. En dat belooft wat! Vorig jaar groeide dat programma namelijk uit tot een grote megahit voor RTL 4. Elke week konden we lekker mee-raden: welke BN'ers zitten er toch in die uitzinnige kostuums? Het leverde uiteindelijk een stel schitterende optredens op én een tweede seizoen. Als deze show ook maar half zo goed wordt, gaan we zeker kijken! En hopelijk schakelt RTL de hysterisch hilarische Gerard Joling, op de foto hierboven te zien, ook gewoon in voor het BN'er-panel: dat werkte bij The Masked Singer ook goed.Dit nog naamloze programma is vanaf mei 2020 te zien op RTL 4.

Lees verder