Groepsfoto kandidaten Het Spaanse Dorp Polopos

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto kandidaten Het Spaanse Dorp Polopos

RTL zoekt kandidaten voor nieuwe seizoen Het Spaanse Dorp

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er wordt momenteel druk gewerkt aan een nieuw seizoen van Het Spaanse Dorp. En de makers van deze realityserie zijn nog op zoek naar avontuurlijke kandidaten!

Polopos

Vorige zomer scoorde RTL een hit met Het Spaanse Dorp: Polopos. In deze zoveelste variant op Ik Vertrek volgden we Nederlandse koppels die een onderneming moesten starten in het noodlijdende dorpje uit de titel. Nu Polopos weer op de kaart staat, verhuist het programma komend seizoen naar een nieuw dorpje in Spanje. En daarbij zijn de makers nog op zoek naar ondernemende kandidaten. Productiehuis Blue Circle plaatste op Instagram dan ook een oproep om creatieve koppels te werven!

Geheim

Hoewel de locatie nog even geheim blijft, krijgen we wel al een glimp te zien van het nieuwe Spaanse dorp waar het nieuwe seizoen zich afspeelt. Daarbij is het programma op zoek naar ‘creatieve en ondernemende stellen en gezinnen, die willen helpen om dit Spaanse dorp op te kaart te zetten’. Het is helaas nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Het Spaanse Dorp te zien zal zijn bij RTL.

Avontuurlijke kandidaten kunnen zich opgeven via de website van Blue Circle Casting.

Lees verder