RTL presenteert De Uitslagenavond met Humberto en Merel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL presenteert De Uitslagenavond met Humberto en Merel

RTL presenteert De Uitslagenavond met Humberto en Merel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wil je op de avond van 15 maart de uitslag van de verkiezingen volgen? Dan kun je terecht bij RTL voor De Uitslagenavond.

Tan en Westrik

Voor de gelegenheid werken de presentatoren van RTL Nieuws en RTL Late Night samen aan één uitzending. Humberto Tan en Merel Westrik staan aan het hoofd van een programma die natuurlijk in het teken staat van de verkiezingsuitslagen, maar waar zeker ook ruimte is voor discussies.

Gasten

Hiervoor zijn een aantal prominente gasten uitgenodigd. Onder anderen Jort Kelder, Jack de Vries, Onno Hoes, Myrthe Hilkens en Gerdi Verbeet schuiven die avond aan. Ook zal er gedurende uitzending vaak genoeg geschakeld worden met de verslaggevers van RTL Nieuws die live bij de partijen peilen hoe de stemming is. 

Spannende avond

Beide presentatoren hebben zin in de avond: “‘RTL Nieuws’ gebundeld met de talkshowsetting van ‘RTL Late Night’ zorgen voor een nieuwe dynamiek”, aldus Tan. Westrik: “Een mini-verhuizing voor een bijzonder spannende avond; de redactie en ik kijken er naar uit.” Bonus: de hele avond wordt muzikaal begeleid door Di-Rect.

Je ziet De Uitslagenavond om 15 maart 2017 vanaf 20.30 uur op RTL 4.

Lees verder