RTL onthult kookwedstrijd met bekende Nederlanders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL onthult kookwedstrijd met bekende Nederlanders

RTL onthult kookwedstrijd met bekende Nederlanders

|
|

Laatste update:

In Superstar Chef moeten bekende Nederlanders bewijzen dat ze kunnen koken op sterrenniveau. Gelukkig staan ze er niet alleen voor!

Beproefd recept

Aan kookprogramma’s geen gebrek op de Nederlandse televisie. Toch denkt RTL nog iets toe te kunnen voegen aan het populaire genre. En daarvoor grijpen ze terug naar een beproefd recept: bekende Nederlanders! In Superstar Chef worden de kandidaten gekoppeld aan enkele van de beste chefs van het land. Met behulp van de pro’s moeten de BN’ers laten zien dat ook zij kunnen koken op sterrenniveau. De presentatie van Superstar Chef is in handen van Tijl Beckand!

Topkoks

Voor deze deze nieuwe culinaire competitie heeft RTL een aantal grote namen uit de Nederlandse restaurantwereld weten te strikken. Topkoks als Lucas Rive, Joris Bijdendijk en André Gerrits zullen de bekende Nederlanders coachen naar de overwinning. Hun gerechten zullen worden beoordeeld door driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen. De kandidaten van Superstar Chef zullen later worden onthuld!

Superstar Chef is vanaf 24 april te zien bij RTL 4.

Lees verder