RTL maakt startdatum Nieuwe Buren 3 bekend

Veronica Superguide logo
RTL maakt startdatum Nieuwe Buren 3 bekend

RTL maakt startdatum Nieuwe Buren 3 bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het wachten is bijna voorbij! Nieuwe Buren seizoen 3 is namelijk vanaf 2 maart bij Videoland te bekijken. In de nieuwe reeks afleveringen zien we een paar oude bekenden terug, vooral heel veel nieuwe gezichten.

Jonge aanwas

In het derde seizoen van Nieuwe Buren ontmoeten we nieuwe jonge karakters, met onder meer de verleidelijke Fay (Abbey Hoes). Haar interessante verschijning in de buurt blijft niet lang onopgemerkt. Met haar ouders Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) neemt zij haar intrek in de wijk, waar ook Luc (Tobias Kersloot) en Raf (Tonko Bossen) nieuw zijn.
RTL maakt startdatum Nieuwe Buren 3 bekend

Het vervolg

Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in seizoen twee, pakken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in de Zonnewijk samen weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Haar officiële adoptie is in gang gezet en het ziet er positief uit. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan. Totdat de nieuwe buren Milo en Anouk hun intrek nemen in de wijk. Zij schijnen meer te weten over de biologische ouders van Roosje. Hun zeventienjarige dochter Fay vindt hun nieuwe omgeving aanvankelijk maar saai en burgerlijk. Al snel ontdekt ze echter dat deze wijk niet zo onschuldig is als ze lijkt… Dit seizoen zien we ook Lilly (Anneke Blok) en Carl (Leopold Witte) terug. Nieuw aan de cast toegevoegd zijn Ian (Raymond Thiry) en Wilma (Beppie Melissen).
RTL maakt startdatum Nieuwe Buren 3 bekend

Het derde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 2 maart exclusief bij Videoland te zien. 

Lees verder