RTL komt met nieuw programma Online Misbruik

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL komt met nieuw programma Online Misbruik

RTL komt met nieuw programma Online Misbruik

|
|

Laatste update:

RTL komt met een nieuw programma genaamd Online Misbruik. In de show zullen slachtoffers, wiens naaktfoto’s of video’s online zijn verschenen, hun verhaal kunnen doen.

Nieuw programma

Het programma wordt gemaakt om uitlekschandalen als die van Laura Ponticorvo en Patricia Paay, en de heftige gevolgen daarvan aan het licht te brengen. Of de twee ook aan het woord zullen komen en hoe het programma er qua format uit gaat zien is nog niet bekend. Ook is het nog even de vraag wanneer het programma op tv gaat verschijnen. 

Slachtoffers

RTL 5 is op dit moment op zoek naar mensen die mee willen werken. “Heb jij een naaktfoto of -filmpje van jezelf verstuurd en wordt daar nu misbruik van gemaakt?  Word je ermee gechanteerd of zijn de beelden ongevraagd online geplaatst? Of ben je erachter gekomen dat iemand ongevraagd opnames van je heeft gemaakt? Meld je dan nu aan voor het RTL 5-programma Online Misbruik,” aldus de website van RTL 5.

Paay & Ponticorvo

Laura en Patricia werden begin dit jaar slachtoffer van online misbruik toen intieme foto’s en video’s werden gelekt. Volgens Laura was het uitlekken een "levende hel." Toch is ze er inmiddels weer bovenop. “Hoe sneller we ons leven weer oppakken, des te eerder iedereen 't ook weer vergeet”, aldus de vlogger tegenover RTL Boulevard. Patricia is sinds het uitlekken van haar sekstape veelal uit de schijnwerpers gebleven. Wel gaf ze eerder dit jaar een exclusief interview bij Jinek, waar ze eenmalig haar verhaal deed. Dat interview kijk je hieronder terug. 

Lees verder