RTL komt met 2e reeks ‘Kroongetuige’: déze BN’ers moeten de moord oplossen

Veronica Superguide logo
RTL komt met 2e reeks ‘Kroongetuige’: déze BN’ers moeten de moord oplossen

RTL komt met 2e reeks ‘Kroongetuige’: déze BN’ers moeten de moord oplossen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben goed nieuws voor fans van Wie is de mol? en Expeditie Robinson met een voorliefde voor goede crimeseries. RTL komt volgende maand met een tweede reeks van het programma Kroongetuige. Een team van negen bekende Nederlanders gaat opnieuw naar Scandinavië om er een moord op te lossen.

Zie ook:

Politie-cus

In het rechercheursteam zitten dit keer Vivienne van den Assem, Eva Cleven, Bo Maerten, Kluun, Viggo Waas, Kaj van der Ree, Loretta Schrijver, Birgit Schuurman en… Niemand minder dan voormalig VVD-politicus Fred Teeven, zo maakte RTL vrijdag bekend.

Sabotage

Penoza-actrice Monic Hendrickx is opnieuw de presentatrice van dienst. Zij leidt het team ook als 'hoofdcommissaris' en stuurt hen op pad. De kandidaten moeten niet alleen alert zijn op aanwijzingen, maar ook nog eens goed naar hun mede-rechercheurs kijken. Eén van hen weet al wie de moord heeft gepleegd en probeert het onderzoek te saboteren. Aan de anderen de taak om - behalve een verdachte  aan te wijzen ook de ‘kroongetuige’ te ontmaskeren.

Aftellen

Actrice Esmée van Kampen bleek de kroongetuige van het eerste seizoen, dat vorig jaar uitgezonden werd. Tooske Ragas won het programma. Het nieuwe seizoen begint al bijna, op 15 oktober. Aftellen maar!
Voorafgaand aan het vorige seizoen schoof Monic aan in RTL Late Night om te praten over haar eerste presentatieklus:

Lees verder