RTL Boulevard bespreekt dan toch de vermeende affaire van Humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL Boulevard bespreekt dan toch de vermeende affaire van Humberto

RTL Boulevard bespreekt dan toch de vermeende affaire van Humberto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bij RTL Boulevard werd de vermeende affaire van collega Humberto Tan met Dionne Stax in stilzwijgen gehuld. Tot vanavond: er werd eindelijk aandacht aan de kwestie besteed.

Kritiek

Sta je bekend als notoire roddelrubriek, dan valt het wel heel erg op als je dat ene grote onderwerp dat overal besproken wordt, niet behandelt. De kritiek vloog RTL Boulevard de afgelopen week om de oren. AD-recensent Angela de Jong vindt dat het programma zich ‘volkomen belachelijk' maakt door de affaire Tan-Stax dood te zwijgen en ook oud-presentator Winston Gerschtanowitz verbaasde zich:"Als Albert er nog was geweest, in het oude Boulevard, dan had het zeker in de uitzending gezeten."

Discussie

Eigenlijk konden ze er niet onderuit, er moest tenminste eenmalig aandacht aan de kwestie worden besteed. Dat deden ze bij Boulevard vanavond in de vorm van een discussie: moet Humberto er niet gewoon zelf iets over zeggen. Misdaadjournalist John van den Heuvel is van mening dat de twee vermeende dortelduifjes niet gedwongen moeten worden om erover te praten. Frank Dane was het daar niet mee eens: "Hij heeft een dagelijkse talkshow en is nu zelf het nieuws. Daar zou je toch iets over moeten zeggen? En wij eigenlijk ook." Met die laatste opmerking durfde Dane de vinger wél op de zere plek te leggen. 

Humberto en Dionne

Ruim een week geleden kwam naar buiten dat Humberto Tan niet meer bij zijn gezin woonde, maar na zijn dagelijkse talkshow op het Amsterdamse Rembrandtplein naar een ander appartement reed. Hij zou een affaire hebben met nieuwslezeres Dionne Stax en er wordt tevens vermoed dat hij wel vaker een scheve schaats reed. Tan noch Stax is tot op heden op de geruchten in gegaan.

Lees verder