Roxeanne Hazes richt zich op het positieve: 'Soms is het lastig'

Door Redactie
Roxeanne Hazes, podcast

Luuk Ikink besprak het deze week al: je kunt bijna geen showbizzpagina openen zonder nieuws over André Hazes of moeder Rachel. Vooral voor Roxeanne is dit niet altijd even makkelijk.

In de podcast Front Row vertelt de zus van André Hazes hier openhartig over. "Soms is het inderdaad erg lastig", biecht ze op. 

Positieve flow

Toch is ze vooral heel erg blij dat ze van bepaalde perikelen van de familie Hazes geen onderdeel is. Zo kan ze zich richten op dat wat belangrijk voor haar is: haar gezin! "Dat is echt heel erg fijn. Ik ben een eigen persoon, ik maak mijn eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. En ik merk dat ik mij heel erg richt op positiviteit en ben open over wat ik doormaak en probeer mensen daar verder in te helpen."

Heftige muzieksessies

Dat het echter soms hard nodig is om haar hart te luchten, weet Rox ook. "Ik voel nog wel liefdesverdriet naar mijzelf toe. Ik merk dat ik nu schrijf over het vinden van zelfliefde en het afsluiten van bepaalde hoofdstukken in je leven. Ik ga best diep om op die plek te komen. Na een dag schrijven ben ik echt kapot", legt ze uit. Gelukkig heeft ze naast deze intensieve muzieksessies ook een andere manier gevonden om tot zichzelf te komen: therapie! 

Win het weekend van je dromen!

Taboe rondom therapie

Ze hoopt door hier open over te zijn het taboe er omheen te doorbeken. "Voordat ik in therapie ging, dacht ik: moet ik nou alles gaan delen met een wildvreemde? Waar begin ik? Wat spannend! Maar ik vond het zo fijn om mijn hele rugzakje met shit en ellende bij iemand anders te droppen." En daar zal vast ook de aanhoudende ruzie met moeder Rachel ter sprake komen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.