Roxeanne Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes

Oh nee! Roxeanne Hazes had een complete mental breakdown

|
|

Laatste update:

Roxeanne Hazes vertelde in Ladies Night over haar mental breakdown, die ze eerder deze week had. Voor een concert in Nijmegen stortte ze helemaal in: "Ik kon alleen nog maar janken." 

Geen contact met André Hazes

De zangeres zegt dat ze geen directe reden kon vinden voor de breakdown, maar dat de situatie met broer André Hazes, die nu een relatie met Bridget Maasland heeft, wel meespeelde: "Je hebt het wel over je familie. Het blijft pijnlijk, bij belangrijke onderwerpen word je er altijd toch weer mee geconfronteerd." De twee hebben al jaren geen contact, maar van André hoeft het ook niet meer goed te komen.

Alsnog een show neergezet

Het concert van Roxeanne Hazes ging wel gewoon door! Aan het begin van de show vertelde ze het publiek over haar breakdown. "Ik kreeg heel veel reacties van mensen die zeiden: ik herken mij daar heel erg in. Wat goed dat je daar awareness voor creëert; dat je gewoon even soms kut in je vel kan zitten en daar eerlijk over moet kunnen vertellen." Laatst haalde de zangeres nog uit naar Johan Derksen, die haar zangkunsten maar niks vindt. 

Lees verder