Rotterdamse bioscoop organiseert voorstelling voor honden

Veronica Superguide logo
Rotterdamse bioscoop organiseert voorstelling voor honden

Rotterdamse bioscoop organiseert voorstelling voor honden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand draait Isle of Dogs in de bios. Maar speciaal voor honden is er al een bijzondere voorpremière van deze animatiefilm!

Poepzakjes

Altijd al eens met je hond naar de bioscoop willen gaan? Hou dan zondag 22 april vrij! Dan organiseert de Rotterdamse bioscoop LantarenVenster namelijk een eenmalige filmvertoning voor honden. Het betreft een speciale preview van de animatiefilm Isle of Dogs. Tijdens de voorstelling worden de honden op hun wenken bediend. Zo zijn er volop waterbakken, hondensnacks en poepzakjes aanwezig om het de gasten naar de zin te maken. Uiteraard zijn hun baasjes ook van harte welkom!

Verbannen

Isle of Dogs is de nieuwste film van regisseur van Wes Anderson, die eerder naam maakte met arthousehits als Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel. Hierin worden alle huisdieren verbannen naar een vuilstortplaats. De twaalfjarige Atari gaat op de vuilnisbelt op zoek naar zijn viervoetige vriend Spots. De hoofdrollen in deze bijzondere animatiefilm zijn uit onder anderen voor Bryan Cranston (Breaking Bad), Scarlett Johansson (The Avengers), Edward Norton (Fight Club) en Bill Murray (Ghostbusters).

Isle of Dogs draait vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder