Roseanne-revival nu al daverend succes: er komt een 2e seizoen

Veronica Superguide logo
Roseanne-revival nu al daverend succes: er komt een 2e seizoen

Roseanne-revival nu al daverend succes: er komt een 2e seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe serie Roseanne is zo'n succes dat zender ABC al een tweede seizoen heeft besteld. De nieuwe serie begon deze week. Meer dan 21 miljoen Amerikanen keken naar de doorstart van de in de jaren '80 mégapopulaire comedyserie.

‘Nog net zo relevant’

Het huidige, officieel tiende seizoen beslaat negen afleveringen. Het elfde seizoen krijgt dertien afleveringen, meldt Deadline. "We zijn heel blij dat Amerika de familie Connor weer heeft verwelkomd. De show is net zo fris en relevant als de laatste afleveringen van 21 jaar geleden. We kunnen niet wachten om te zien wat Roseanne en haar team voor volgend jaar in petto heeft", laat ABC weten.

Trump-fan

In de hitserie, die afgelopen week na ruim twintig jaar weer te zien was, speelt Barr een luidruchtige Trump-supporter (zie bovenstaande video). De actrice is zelf ook een aanhanger van de Republikeinse miljardair. De voltallige cast keert terug voor het huidige seizoen, onder wie Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) en Lecy Goranson (Becky).

Het is nog niet bekend welke zender de reboot in Nederland uit zal zenden.

Lees verder