Roof van de eeuw in nieuwe trailer Ocean’s 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roof van de eeuw in nieuwe trailer Ocean’s 8

Roof van de eeuw in nieuwe trailer Ocean’s 8

|
|

Laatste update:

Over een paar weekjes gaat de misdaadkomedie Ocean’s 8 in première. De nieuwste trailer stelt je alvast voor aan de girl gang!

Meesterkraak

Danny Ocean en zijn kompanen houden zich gedeisd na hun laatste kraak in Ocean’s Thirteen. Maar hun opvolgers staan te trappelen om het stokje over te nemen. Onder leiding van Debbie Ocean (inderdaad, de zus van) wordt de volgende meesterkraak al beraamd: een diefstal van een diamanten ketting ter waarde van 150 miljoen dollar. Kleine complicatie: het sieraad zit om de nek van een wereldberoemde actrice tijdens een prestigieus gala!

Hacker

In de nieuwste trailer wordt het team van Ocean’s 8 aan ons voorgesteld! Naast Debbie Ocean (gespeeld door Sandra Bullock), maken we onder anderen kennis met Debbie’s partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter). Ook is er een bijrolletje van James Corden als verzekeringsdetective. De regie is in handen van Gary Ross. Hij tekende eerder voor de kaskraker The Hunger Games!

Ocean’s 8 is vanaf 21 juni te zien in de bioscopen.

Lees verder