Ronald Molendijk verbijsterd over Shownieuws: ‘Ik haak af’

Shownieuws was op bezoek bij de familie Meiland om te vragen hoe het in hun pension ging. Ronald Molendijk schrok zich rot en kraakte vervolgens zijn eigen programma af!

Ronald Molendijk gelooft zijn oren niet in Shownieuws
© Talpa

De verslaggever van Shownieuws nam de eerste dag van het pension even door met Martien Meiland. De razende reporter vroeg Martien of hij nog rare geluiden had gehoord in de nacht, maar daar ging hij (natuurlijk) niet op in! “Ik weet eigenlijk niet of mensen hebben liggen seksen vannacht. Dat vind ik zo privé, dat doe ik niet… Zou jij dat vragen?”

Is dit Code Rosé?

De rest van het item ging vooral over de vergunning die de familie Meiland nodig heeft om hun bed en breakfast te runnen, maar Ronald Molendijk wilde tóch nog even terugkomen op de woorden van Martien. “Is het de bedoeling dat je als host van een pension aan je gasten vraagt of ze hebben liggen neuken? Is dat Code Rosé?”

Bart van Ettekoven loste dat misverstand snel op: “Volgens mij was dat niet de vraag van hun, maar de vraag van onze verslaggever!” Ronald zou graag een hartig woordje met die verslaggever willen spreken: “Really? Wauw… En wie is onze verslaggever? Jezus: ik rijd naar Noordwijk en dát ga ik vragen… Ik ga vragen: heeft er vannacht nog iemand liggen neuken in een van je kamers? Ik haak daar écht zo op af!”

SBS op oorlogspad

Op wie Ronald Molendijk recent óók afknapte waren Duncan Laurence en Ilse DeLange. Volgens de muziekproducer zijn Songfestival-kandidaten Mia en Dion totaal aan hun lot overgelaten, en worden er rare spelletjes gespeeld rond de opbrengsten van Songfestival-liedjes.

Je ziet Shownieuws elke dag op SBS6, rond de klok van 23.00 uur. Op SBS6 was het sowieso een avond vol consternatie, want René van der Gijp hakte bij Vandaag Inside ineens keihard in op Marcel van Roosmalen!