Ron heeft medelijden met Jean-Marc na exit Wie Is De Mol?

Veronica Superguide logo
Ron heeft medelijden met Jean-Marc na exit Wie Is De Mol?

Ron heeft medelijden met Jean-Marc na exit Wie Is De Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Veel kijkers hadden te doen met Ron Boszhard na zijn pijnlijke vertrek uit Wie Is De Mol? Maar de voormalige kandidaat vindt de exit van Jean-Marc van Tol nog veel heftiger!

Stress

Vele kijkers vonden de genadeloze manier waarop Ron Boszhard naar huis werd gestuurd in Wie Is De Mol? keihard, maar de presentator vindt de exit van medekandidaat Jean-Marc van Tol heftiger. "Het is voor mij vervelend, maar het is voor Jean-Marc tien keer erger", zegt Ron in het AD. Jean-Marc ging in de tweede aflevering als eerste Mol-kandidaat ooit vrijwillig naar huis. Door oververmoeidheid en stress was hij niet helder genoeg meer om de opdrachten uit te voeren.

Mindfuck

"Als je moet stoppen omdat je niet kunt slapen en de emoties je opbreken, vind ik dat voor hem verschrikkelijk. Ik hoop niet dat die man er iets aan overhoudt, want dit is al zo'n mindfuck", zegt Ron. De presentator heeft geen moment gedacht dat hij nog een keer terug kon komen nadat Jean-Marc besloot op te stappen. "Het is geen gunprogramma, dit is Wie Is De Mol?"

Lees verder