Romy Monteiro tekent contract bij AVROTROS

Veronica Superguide logo
Romy Monteiro tekent contract bij AVROTROS

Romy Monteiro tekent contract bij AVROTROS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een nieuwe klus voor musicalster Romy Monteiro. Ze heeft een contract getekend bij AVROTROS en gaat het programma Mijn Vader Is De Beste presenteren.

Multi-talent

Monteiro, die eerder dit jaar ook meedeed aan het tweede seizoen van Dance Dance Dance, wordt ingelijfd bij de zender. "Romy kan zingen en dansen en na de duopresentatie met Frits Sissing bij Musical sing-a-long weten we dat ze ook kan presenteren! Kortom: ze is een multi-talent en ze weet jong en oud te boeien”, aldus AVROTROS-directeur Eric van Stade.

Zie ook:

Mijn Vader Is De Beste

Mijn Vader Is De Beste dus. Romy treedt in de voetsporen van Yolanthe Sneijder-Cabau en Monique Smit, die beiden al menig vader om hun vinger wisten te winden. In Mijn Vader Is De Beste gaan kinderen met hun vaders de strijd aan om erachter te komen welke papa van hen de slimste, sterkste en stoerste is.

Mooie start

Romy is op haar beurt eveneens enthousiast over haar nieuwe klus. ”Ik voel me vereerd dat AVROTROS mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice. Met als eerste programma Mijn vader is de beste. Een te gek familie programma en een mooie start voor mij. AVROTROS voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint!” 

Lees verder