Frank en Rogier leggen het bij!

Veronica Superguide logo
Frank en Rogier leggen het bij!

Rogier plaatst 'eerlijke foto' zonder pruik en met nieuw haar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Zijn Frank en Rogier weer samen? Of gaat het toch nog wat langer duren voordat hun relatiebreuk echt gelijmd is? We durven het je op dit moment niet met zekerheid te zeggen…

Rogier opnieuw zonder pruik

Wat wel duidelijk is, is dat Rogier zijn zelfvertrouwen een flinke boost heeft gekregen! Iets zegt ons dat hij zichzelf tot voor kort namelijk onder geen beding zonder pruik zou hebben willen vertonen. Vandaag durft hij het echter aan om voor de tweede keer zonder pruik op de foto te gaan… Wat zeggen we: onderstaande foto is bij de kapper genomen, waar Rogier zich een nieuw, kort kapsel laat aanmeten!

Eerlijke foto's van BN'ers

Rogier heeft zich dus aangesloten bij de 'eerlijke foto'-beweging. Je weet wel: foto’s waar BN’ers hun echte lichaam en gezicht laten zien, zonder dat er lagen make-up, corrigerend ondergoed en Photoshop aan te pas zijn gekomen. In het geval van Rogier betekent een ‘eerlijke foto’ natuurlijk dat hij zijn volgers laat zien hoe hij er zonder pruik én met (hoogblond!) kort koppie uitziet!

We zijn benieuwd of Rogier zijn pruik voortaan altijd thuislaat, ook tijdens zijn tv-optredens. Hopelijk zien we hem snel weer samen met Frank in Frank & Rogier Checken In! Als het aan RTL ligt wordt de ruzie in ieder geval snel opgelost.

Lees verder