Robot-orgie! Transformers komt met (alweer) een nieuwe trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robot-orgie! Transformers komt met (alweer) een nieuwe trailer

Robot-orgie! Transformers komt met (alweer) een nieuwe trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Paramount is niet te stoppen. De studio gaat maar door met het releasen van Transformers-materiaal. Dit keer mag je genieten van een nieuwe internationale trailer. Top!

Geweld

Nu kunnen we gaan zeuren over de gruwelijke hoeveelheid The Last Knight-trailers, tv-spots en teasers die inmiddels the interwebs zijn opgeslingerd, maar ach, waarom zouden we. Een groep robots die elkaar tot moes beukt, een metalen driekoppige draak, een nazi hoofdkwartier dat wordt opgeblazen en Marky Mark in een snelle auto: stiekem houden we er van. Check de trailer hierboven.

Verhaaltje

In Transformers: The Last Knight breekt er een oorlog uit tussen de mensheid en de Transformers. Opperbot Optimus Prime is nergens te bekennen en dus schakelt goedzak Cade Yeager (Mark Wahlberg) de hulp in van Sir Edmund Burton (Anthony Hopkins) en Transformer Bumblebee om de boel een beetje te de-escaleren. Als Optimus dan toch uiteindelijk opduikt, is hij niet meer hetzelfde…

Transformologie

De film zal wat dieper ingaan op de Transformers-mythologie. We maken naast het heden ook uitstapjes naar het verleden, waar we de Transformers zij aan zij zien vechten met koningen, ridders en paarden. Transformer-fans kunnen dus hun hart ophalen.

Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni in de bioscopen.

Lees verder