Robin Martens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin Martens

Robin Martens onthult geslacht baby en hint naar ‘megaleuke namen'

|
|

Laatste update:

Oud-GTST-actrice Robin Martens en haar vriend Benjamin verwachten een kleintje. Het koppel onthulde vandaag als verrassing voor hun volgers het geslacht van hun baby! 

Robin Martens en Benjamin krijgen een...

Robin Martens en Benjamin maakten vorig jaar bekend dat ze een koppeltje vormen. Het nieuws over de (behoorlijk bewegelijke) baby volgde begin dit jaar. Inmiddels zit de 20 weken-echo erop en besloot het stel het geslacht van de kleine te delen. Uiteraard ook weer geheel volgens traditie op Instagram. De oud-Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice en haar vriend onthulden het nieuws met behulp van ballonnen, waarbij enkel de roze ballon heel bleef. Met andere woorden: het wordt een meisje!

“It’s a healthy baby girl”

“It’s a healthy baby girl”, begint Robin op Instagram. “Het is heel leuk om te weten of het een jongetje of een meisje is, allebei was helemaal leuk geweest. We hebben mega leuke namen. Ik kan echt niet wachten!” Die namen wil de actrice echter nog niet met ons delen...

Een extra bijzondere dag

Het aanstaande moederschap is voor Robin nu al het allermooiste dat ze ooit in haar leven heeft meegemaakt. Daarnaast is het sowieso een extra bijzondere dag voor de actrice en haar Benjamin. Zij zijn vandaag namelijk ook nog eens allebei jarig! De perfecte dag om dit leuke nieuws te delen.  

Voor Robin en Benjamin wordt het meisje hun eerste kind. Mocht de ex-soapie advies nodig hebben dan kan ze zo bij haar oud-GTST-collega’s aankloppen. Marly van der Velde is bijvoorbeeld zwanger van haar derde kindje en ook Bo Maerten bleek laatst in blijde verwachting te zijn!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder