Robin Martens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin Martens

Robin Martens deelt bijzonder zwangerschapsmoment

|
|

Laatste update:

De hoogsensitieve oud-GTST-actrice Robin Martens en haar vriend Benjamin verwachten een kleintje en het mini-mensje in haar buik laat duidelijk blijken dat 'ie er zit!

De ex-soapie deelde gisteren een stralende foto met haar Insta-volgers. "Ik voel de baby voor het eerst schoppen, een heel bijzonder gevoel", schreef ze erbij. "Dankbaar voor dit wonder in mijn buik! ❤️"

Dé podcast over series en films!

Robin Martens en haar turbulente jaar

Robin en Benjamin maakten vorig jaar bekend dat ze een koppeltje vormen, maar 2020 was voor de oud-soapster ook om een andere reden een hectisch jaar. Ze ging naar eigen zeggen door een diep dal in de periode na haar vertrek uit Meerdijk (later bleek dat door een heftige burn-out te komen). Ook maakte ze bekend dat ze hoogsensitief is. En de hele nasleep na haar veroordeling, voor de mishandeling van een agent, liet de nodige sporen na. Ze kampte met paniekaanvallen en onderging behandelingen om die onder controle te krijgen.

Oud-GTST-sterren en de liefde

Met die baby on the way ziet haar toekomst er natuurlijk heel anders uit! Daar Robins oud-GTST-collega Marly van der Velden over meepraten. Die heeft al twee kids en is nu zwanger van de derde spruit. Dat niet alleen: ook Bo Maerten heeft een spreekwoordelijke 'bun in the oven'.

Lees verder