Robert reist met Love Is In The Air af naar Zuid-Amerika

Veronica Superguide logo
Robert reist met Love Is In The Air af naar Zuid-Amerika

Robert reist met Love Is In The Air af naar Zuid-Amerika

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Love Is In The Air komt terug. Ditmaal reist Robert ten Brink niet af naar Australië, maar is onder meer Zuid-Amerika het decor voor de meest liefdevolle momenten.

Seizoen 5

Seizoen vijf is het alweer van Love Is In The Air. Het programma van Dr. Love Robert ten Brink ging in 2012 van start en sindsdien maakte het team al heel wat Nederlanders gelukkig. Natuurlijk blijft een show als Love Is In The Air actueel en zijn we in de nieuwe reeks afleveringen getuige van een hele hoop nieuwe herenigingen. 

De hele wereld

Zo zien we in de eerste aflevering Henry die al jaren in Argentinië woont en na tien jaar zijn zus Erica weer ziet. Naast Zuid-Amerika reisden Robert en zijn team tevens af naar Canada en Zuid-Afrika. 

Vlak na Reunited

Niet geheel toevallig begint Love Is In The Air precies een week nadat de laatste aflevering van het eerste seizoen van Reunited wordt uitgezonden. In dit nieuwe programma zorgde Yolanthe Cabau van Kasbergen eveneens voor emotionele televisie door familieleden ja jarenlang gescheiden te zijn, weer samen te brengen. 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Love Is In The Air zie je op woensdag 19 april, om 20.30 op RTL 4.

Lees verder