Robert maakt jubileumspecial voor All You Need Is Love

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert maakt jubileumspecial voor All You Need Is Love

Robert maakt jubileumspecial voor All You Need Is Love

|
|

Laatste update:

All You Need Is Love loopt al een lange tijd. 25 jaar lang al probeert Dr. Love Robert ten Brink geliefden met elkaar te herenigen. Hij kondigt aan dat er een jubileumspecial van het programma aan zit te komen.

All You Need Is Love

Toen All You Need Is Love 25 jaar geleden van start ging, zag de show er iets anders uit dan nu. “Er is veel veranderd. Maar wat hetzelfde is gebleven, is de liefde. De grote, passievolle liefde, maar ook het gemis daarvan, dat mensen soms wanhopig maakt", aldus de romanticus in gesprek met tijdschrift Vriendin.

Jubileumspecial

In februari, een keuze die hoogstwaarschijnlijk iets met Valentijnsdag te maken heeft, wordt de jubileumspecial uitgezonden. Ten Brink en zijn team zijn al volop beelden van weleer aan het terugkijken. In de jubileumspecial van All You Need Is Love krijgen wij deze beelden ook te zien.

All You Need Is Love

All You Need Is Love was voor het eerst te zien in 1992 op Veronica. Toen Ten Brink een aantal jaar later overstapte naar SBS6, nam hij het programma mee, maar het was maar een seizoen te zien op de zender. In 2006 verhuisden Robert en All You Need Is Love naar RTL. Naast de reguliere uitzendingen, zijn ook de kerstspecials nog altijd populair bij de kijkers.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

Lees verder