Robert Downey Jr. bereidt zich voor op terugkeer Sherlock Holmes

Veronica Superguide logo
Robert Downey Jr. bereidt zich voor op terugkeer Sherlock Holmes

Robert Downey Jr. bereidt zich voor op terugkeer Sherlock Holmes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een derde deel in de Sherlock Holmes-reeks. En Robert Downey Jr. bereidt zich alvast op zijn eigen manier voor op zijn terugkeer in de titelrol!

Twitter

Dit voorjaar werd bekend dat er een nieuwe Sherlock Holmes-film in de maak is. Robert Downey Jr. onthulde dit tussen neus en lippen door in een interview met Entertainment Weekly. De uitspraken werden kort daarop bevestigd toen Warner Bros. de releasedatum bekendmaakte. De actiefilm zou in de kerstvakantie van 2020 uitkomen. Op Twitter liet de hoofdrolspeler gisteren weten dat hij al druk bezig is met de voorbereidingen voor zijn terugkeer als de superspeurder!

Femme fatale

Robert Downey Jr. is trouwens niet de enige die terugkeert in dit tweede vervolg op de kaskraker uit 2010! Ook Jude Law (Fantastic Beasts) is weer van de partij als Sherlocks trouwe metgezel Dr. Watson. Rachel McAdams (The Notebook) zou naar verluidt opnieuw de rol spelen van Irene Adler, de femme fatale die de titelheld het hoofd op hol doet slaan. Het ligt voor de hand dat Guy Ritchie (Snatch) terugkeert in de regiestoel, maar dat is nog niet officieel. De Britse regisseur heeft het momenteel nog razend druk met de live-action remake van de Disney-klassieker Aladdin!

Lees verder