Robert de Niro

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert de Niro

Robert de Niro's bedrijf klaagt Friends-verslaafde werknemer aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als je zou kunnen kiezen tussen werken of Friends kijken, dan is de keuze toch al snel gemaakt? Misschien nog slimmer: Friends kijken op je werk! Chase Robinson, een werknemer van het bedrijf van Robert de Niro, leek het ook een goed idee. In 4 dagen tijd heeft ze 55 afleveringen van de serie gebingewatched. Duurder dan een normaal Netflix-abonnement, want dit kan haar misschien 6 miljoen dollar kosten. 

Op kosten van het bedrijf

Het bedrijf Canal Productions van Hollywoodacteur Robert de Niro heeft Robinson aangeklaagd. Op de kosten van het bedrijf gaf ze bakken vol geld uit aan restaurants, hotels en taxi’s. En voor bij het bingewatchen, bestelde ze zo af en toe een portie kaviaar. Tienduizenden euro’s van het bedrijf besteedde ze aan luxe spullen. Niet dat Robert de Niro er zelf iets van gaat missen. Inmiddels is hij 76 jaar en heeft hij al veel geld verdiend met verschillende rollen in films. Binnenkort kun je hem zelfs nog zien in de nieuwe film The Irishman, samen met Harvey Keitel en Al Pacino. 

Friends of 6 miljoen dollar? 

We kunnen het leven zonder de topserie Friends bijna niet meer voorstellen. Inmiddels bestaat de serie al 25 jaar! Helemaal te begrijpen dus, dat Robinson het niet kon laten om ook tijdens het werk eventjes te bingewatchen. Maar of dat 6 miljoen dollar moet kosten… Robert de Niro zou toch kunnen begrijpen dat series kijken nou eenmaal een prioriteit is? 

Lees verder