Robbie Williams gespeeld door Williams zelf in biopic

Robbie Williams

Robbie Williams gaat zichzelf spelen in de film die wordt gemaakt over zijn leven, genaamd Better Man. Want wie kan Robbie beter spelen dan Robbie zelf? Juist. Wel wordt er nog druk gezocht naar een acteur die zijn jongere zelf kan spelen in de film.

 

Williams maakt nieuws zelf bekend

De 48-jarige zanger zou het nieuws volgens de Britse krant The Sun zelf hebben gebracht in het Australische Melbourne, waar de film momenteel ook wordt opgenomen. De voormalige Take That-zanger vertelde het vorige week tijdens een concert in de Rod Laver Arena aan het publiek: "Ik weet niet wie mij gaat spelen als ik jonger ben, maar ik weet wel wie mij speelt als ik ouder ben. Jullie kijken naar hem."

Moeite met acteurs vinden

Klinkt heel leuk, dat de acteur lekker zichzelf vertolkt, maar het lijkt bijna uit noodzaak te zijn. Afgelopen maart meldde de Britse krant The Mirror namelijk dat Williams en filmmaker Michael Gracey moeite zouden hebben om een acteur te vinden die Williams kan spelen. 

"Michael en Robbie hebben top secret audities gehouden om een acteur te vinden die de jonge versie van Robbie kan spelen", zei een bron aan The Mirror. "Robbie is echt verbaasd hoe moeilijk die zoektocht en het verdere project is. En nu maakt hij zich zorgen dat het misschien wel nooit gaat lukken om de film op het witte doek te krijgen."

 

Onbekend wanneer film uitkomt

Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend. Filmmaker Gracey is onder meer bekend van de populaire film The Greatest Showman.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.