Rob Goossens: 'Pauze Vandaag Inside was goed voor het programma'

Rob Goossens

Volgens Superguide-columnist Rob Goossens was de meivakantie van Vandaag Inside eigenlijk best goed voor presentatoren René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen. 'Van iets extreems seksloos als een e-bike naar glijmiddel, voor het programma is dat toch een kleine upgrade.”

Vandaag Inside was, na wat een definitief einde leek, gister gewoon weer op de buis. Johan Derksen maakte daarbij nog even heel duidelijk wat hij van de meningen van talkshowgasten vond, over de rel rondom het programma en zijn deel daarin

Meer bij elkaar gekomen

Rob Goossens's vindt dat de rentrée van de Vandaag Inside-mannen heel spannend begon, maar ook weer snel inzakte. Toch is de tijdelijke radiostilte rondom het programma volgens de Superguide-columnist achteraf positief gebleken. In RTL Boulevard zegt hij daar dinsdag over: “Ergens heb ik wel het gevoel dat ze meer bij elkaar zijn gekomen, de afgelopen twee weken.” Dat komt volgens hem omdat 'ineens iedereen met ze wilde samenwerken'.

Van e-bike naar glijmiddel

“Opvallend was, Stella E-bikes (sponsor, red.) had ze natuurlijk aan de kant geschoven, maar gisteren zag ik Durex in het reclameblok voorbij komen. Ik denk: als je van iets extreems seksloos als een e-bike naar glijmiddel gaat, voor het programma is dat toch een kleine upgrade”, vertelt de columnist. Hij verwacht dat Vandaag Inside tot 17 juni te zien zal zijn: twee weken langer dan gepland. “Voor Talpa is het heel gemakkelijk kiezen, want of ze hebben 25 procent marktaandeel met die mannen, of 2,5 procent zonder. Dus ik denk gewoon dat we tot 17 juni Vandaag Inside kunnen kijken.”

Ondanks de terugkeer van het programma loopt het onderzoek naar Johan Derksen nog. Niet iedereen is overigens even blij met het nieuws dat het Vandaag Inside-trio weer terug is op de buis

Vandaag Inside is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.