Lil Kleine en Jaimie Vaes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil Kleine en Jaimie Vaes

Rob Goossens deelt opmerkelijk nieuwtje over de jeugd van Jaimie Vaes

|
|

Laatste update:

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn hét gesprek van de dag. De rapper zit nog vast en zijn carrière brokkelt langzaam af. In RTL Boulevard wordt er flink gespeculeerd over de relatie en Rob Goossens zit er bovenop. Hij is zelfs de jeugd van Jaimie ingedoken, iets waar tot nu toe nog niet zoveel bekend over was.

Gelukkig gezinnetje

Jaimie is vooral bekend als de vriendin van Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine. Ze heeft hier en daar in haar reality serie en interviews wel wat losgelaten over haar jeugd. Dat ze geen makkelijke puber was, haar vader op Bali woont en ze opgroeide bij haar moeder en stiefvader. Maar dat blijken dus niet haar echte ouders te zijn. “Zij is eigenlijk onder de vleugels genomen van haar oom en tante”, vertelt Rob in RTL Boulevard.

“En toen ik dat zo hoorde, begreep ik ook beter wat nu de situatie is met Lil Kleine, die ze er natuurlijk al lang geleden uit had moeten trappen.” Rob denkt dat ze zich vastklampt aan het beeld van een gelukkig gezinnetje, iets wat ze zelf nooit heeft gehad. 

Bye bye Kleine

Lil Kleine zit nog vast en kan wel fluiten naar zijn succes. Zo heeft Spotify de rapper geboycot en Madam Tussauds besloten zijn beeld te verwijderen. “Helaas hebben ze de kans gemist om ‘m door een tuinkabouter te vervangen, maar dat vergeven we ze”, grapt Rob. Tot nu toe blijven de reacties van platenlabels TopNotch en Sony uit. Dat zorgt voor behoorlijk wat verbazing achter de RTL Boulevard-desk.

Reality serie

In haar reality serie Jaimie: In The Vaes Lane krijgen we een uniek inkijkje in het glitter en glamour leven van Jaimie. Maar al snel wordt duidelijk dat áchter die glitter en glamour nog veel meer schuilt. Zo wordt het eerdere incident op Ibiza genoemd en wordt heel duidelijk dat Jorik en Jaimie vorig jaar ook al een break hadden. De rapper schitterde door afwezigheid.

Jaimie: In The Vaes Lane heeft twee seizoenen en is te zien op Discovery+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder