RJ Mitte

Veronica Superguide logo
RJ Mitte

RJ Mitte (Walt Jr.) speelt niet in Breaking Bad-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er wordt al een tijdje gewerkt aan een Breaking Bad-film en langzaam druppelen de details nu binnen. Volgens Slash Film zou de bedenker van de serie, Vince Gilligan, werken aan een script dat draait om Jesse Pinkman, het personage van Aaron Paul. Het verhaal wordt een sequel op de serie. Naast Aaron Paul hebben andere acteurs uit de serie gezegd dat zij open staan voor een eventuele filmrol. Een acteur die we helaas niet zullen zien is RJ Mitte verklaart hij tegenover The Wrap. Hij speelde Walt Jr., de zoon van Walter White.

Walt Jr. bij de DEA?

Ondanks dat hij niet mee speelt in de film, heeft hij wel een idee hoe het leven van zijn personage verdergaat. "Walt jr. zou nu zelf bij de DEA zitten, net als zijn oom Hank. Hij zorgt voor zijn zusje maar ondertussen wilt hij nog steeds achterhalen wat er met Hank is gebeurd. Hij zou achter Jesse en Walt aangaan en Hank zijn werk voortzetten."

Is Walter gonna knock again?

Bryan Cranston spreekt razend enthousiast over de productie, maar weet nog niet of Walter White een terugkeer gaat maken (aangezien hij toch echt dood is neergevallen). Hij vertelde dat hij graag zijn rol als de drugskoning weer wil oppakken als Vince Gilligan hem nodig heeft. Wie weet zien we hem nog voorbijkomen in flashbacks. 

It's all good, man!

Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend. Wel weten we al dat hij als eerste op Netflix zal verschijnen. De verwachtingen zijn hoog na het succes van de prequel-serie Better Call Saul. We kunnen sowieso nog een seizoen verwachten met Jimmy McGill in de hoofdrol. Wel moeten we ook daar nog even op wachten... De releasedatum is verplaatst naar 2020. 

Lees verder