Charles Melton en Camila Mendes op de première van The Sun Is Also A Star

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charles Melton en Camila Mendes op de première van The Sun Is Also A Star

Riverdale-breakup: 'Charles Melton en Camila Mendes uit elkaar'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het Amerikaanse E!News komt met een mogelijk hartverscheurend gerucht: Riverdale-geliefden Charles Melton (28) en Camila Mendes (25) zouden al een tijdje uit elkaar zijn. 

Dat verklappen insiders aan het entertainmentplatform. "Camila en Charles zijn al een paar maanden uit elkaar", onthult een bron. 

Charles Melton en Camila Mendes

De acteurs achter 'Reggie' en 'Veronica' waren al een flinke tijd samen, maar dat wisten we natuurlijk al. Ze zijn niet het enige real life-Riverdale-koppeltje. Uiteraard hebben we ook nog Lili Reinhart (Betty) en Coule Sprouse (Jughead), waarvan ook gedacht werd dat ze uit elkaar waren gegaan. Dit bleek later niet te kloppen. Nou, euhm, hopelijk geldt dat óók voor fans van Charles en Camila! Want dit is wel een klap voor elke Riverdale-fan natuurlijk. 

'Pauze'

Waarom liep het (mogelijk) stuk tussen Charles en Camila? "Ze gingen zo hard van stapel met hun relatie, dus nu focussen ze zich even op hun werk en op zichzelf", zo vervolgt de bron. "Ze nemen even pauze."

Riverdale seizoen 4

Momenteel zitten we volop in Riverdale seizoen 4, dat je op Netflix kan volgen. Tot nu toe staat het weer garant voor ouderwets veel drama. Héél veel drama! Dit staat fans nog allemaal te wachten in de nieuwe afleveringen

Lees verder