Riverdale-ster K.J. Apa krijgt auto-ongeluk na lange opnamedag

Veronica Superguide logo
Riverdale-ster K.J. Apa krijgt auto-ongeluk na lange opnamedag

Riverdale-ster K.J. Apa krijgt auto-ongeluk na lange opnamedag

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Riverdale-ster K.J. Apa heeft een auto-ongeluk gehad. Hij viel in slaap achter het stuur toen hij ’s nachts terugreed naar zijn hotel.

Total loss

De 20-jarige acteur die in de hitserie de rol van Archie speelt heeft veel geluk gehad. Hij werd na het ongeluk naar het ziekenhuis gebracht ter observatie, maar gezien de aard van de verwondingen mocht hij snel weer naar huis. Zijn auto moet hij wel missen: de passagierskant was totaal vernietigd doordat deze in botsing kwam met een lantaarnpaal en de auto is total loss verklaard. Griezelig detail: het had weinig gescheeld of K.J.’s tegenspeler Cole Sprouse (die de rol van Jughead speelt) had aan de passagierskant gezeten. Hij was van plan om mee te rijden met zijn collega naar het hotel, maar wijzigde op het laatste moment gelukkig zijn plannen.

'Onverantwoord'

Het ongeluk heeft tot veel onrust geleid op de set van Riverdale. De cast en crew vinden het onverantwoord dat er geen vervoer voor hen is geregeld na lange draaidagen. K.J. had er een opnamedag van zestien uur opzitten toen hij op weg naar zijn hotel achter het stuur in slaap viel. Het is natuurlijk goed nieuws dat we geen jaren hoeven te wachten op een nieuw seizoen, maar blijkbaar heeft het hoge productietempo ook een levensgevaarlijke schaduwzijde. Warner Bros. heeft nog niet gereageerd op het voorval en de protesten op de set.

Lees verder