Ritme en romantiek in eerste teaser Dirty Dancing-remake

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ritme en romantiek in eerste teaser Dirty Dancing-remake

Ritme en romantiek in eerste teaser Dirty Dancing-remake

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand verschijnt er een remake van de geliefde 80’s klassieker Dirty Dancing. Deze teaser moet je alvast in de stemming brengen!

Aanstekelijk

Deze remake van Dirty Dancing is niet gemaakt voor de bioscopen, maar voor de Amerikaanse televisiezender ABC. Verwacht dan ook geen grote sterren in deze film. Wat je wel kunt verwachten is dezelfde sfeer, hetzelfde verhaal en natuurlijk aanstekelijke hits als ‘Time of my Life’. Oh ja, en afgaande op deze teaser mag het klassieke citaat ‘Nobody puts baby in the corner’ natuurlijk ook niet ontbreken!

Chemie

Het nieuws dat er een remake kwam van een van de meest geliefde films uit de jaren ’80 werd niet door iedereen even enthousiast ontvangen. Het is afwachten of deze trailer veel fans van het origineel over de streep zal trekken. Hoofdrolspelers Colt Prattes (als Johnny Castle) en Abigail Breslin (als Baby Houseman) lijken minder chemie te hebben dan hun voorgangers Patrick Swayze en Jennifer Grey. Maar laten we eerlijk zijn, daar had ook niemand van gehoord tot Dirty Dancing uitkwam!

De remake van Dirty Dancing wordt op 24 mei in Amerika uitgezonden door ABC.

Lees verder