Daisy Ridley en een burger in Star Wars: The Rise of Skywalker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daisy Ridley en een burger in Star Wars: The Rise of Skywalker

Rise of Skywalker-spoilers leveren je gratis Whopper op bij Burger King Duitsland

|
|

Laatste update:

Burger King Duitsland komt met een... nogal opmerkelijke Rise of Skywalker-promotie op de proppen. Wanneer je een dikke spoiler voorleest, krijg je een gratis Whopper. 

Vermijd jij spoilers als de pest en sla je bijvoorbeeld zelfs trailers over? Zoals deze voor The Rise of Skywalker, die erg veel verklapt? Dan ga je Burger King een beetje haten. De Duitse ketens komen nu met een gekke promo-campagne voor Star Wars' nieuwste film. Wanneer je een spoiler opleest in de Burger King-app, krijg je namelijk een code voor gratis eten of drinken. 

Spoiler Whopper

Dat meldt The Hollywood Reporter. Wat het vrij kwalijk maakt: de spoilers zijn zorgvuldig verzameld aan de hand van gelekte scripts en blogs, grote kans dat sommige spoilers (zoals dit gerucht rond een oude bekende) dus ook daadwerkelijk blijken te kloppen. Er is zelfs een speciale vestiging geopend waarbij werkelijk alles, van bekers tot borden, is volgestouwd met spoilers. 

Wat vindt Disney?

Deze licht gestoorde actie is uiteraard zónder medewerking van Disney tot stand gekomen. Het is vooralsnog niet bekend wat The House of Mouse hiervan vindt. Om eventuele rechtszaken-shit te voorkomen, hield Burger King het allemaal lekker vaag. Zo wordt de naam Star Wars nooit genoemd, net als de personages. In plaats daarvan moeten klanten dingen als 'the hairy roaring creature...' en 'the young sword lady'... oplezen (maar dan in het Duits natuurlijk). Nu maar hopen dat deze actie niet overwaait naar Nederland...

Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscopen!

Lees verder