Rik van de Westelaken maakt presentatiedebuut bij SBS6

Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken maakt presentatiedebuut bij SBS6

Rik van de Westelaken maakt presentatiedebuut bij SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met open armen werd Rik van de Westelaken ontvangen bij SBS. In januari maakt hij zijn presentatiedebuut bij de zender met het spannende spelprogramma 5 Golden Rings.

5 Golden Rings

5 Golden Rings is een quiz waarin twee duo's het tegen elkaar opnemen. Het uiteindelijke doel van het spel is het winnen van geld, een bedrag dat kan oplopen tot 25.000 euro. De kandidaten kunnen dit doel bereiken door vragen in verschillende categorieën te beantwoorden op een ludieke manier.

Vragen

Op een enorme LED-vloer met afbeeldingen moeten de deelnemers ringen neerleggen. Naarmate het spel vordert worden de ringen steeds kleiner en het is belangrijk om de ring zo accuraat mogelijk te plaatsen. Ook het publiek thuis kan meedoen met 5 Golden Rings via een gratis app. Tijdens het programma worden de winnaars bekend gemaakt.

Rik van de Westelaken

Eerder dit jaar maakte Rik van de Westelaken de opvallende overstap van NOS naar SBS6. Voor de publieke omroep was hij nieuwslezer, tevens is hij bekend van zijn deelname aan WIDM en zijn presentatie van Moltalk. 5 Golden Rings zie je vanaf 12 januari elke donderdag om 20.30 bij SBS6.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder