Rico Verhoeven in Wie Het Laatst Lacht?

Veronica Superguide logo
Rico Verhoeven in Wie Het Laatst Lacht?

Rico Verhoeven vindt dat ‘ie op Tom Hanks lijkt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Kickbokskoning Rico Verhoeven vergelijkt zichzelf met Tom Hanks. Hij vindt dat 'ie nogal op de legendarische acteur lijkt en dat heeft alles te maken met... zijn baard!

De topsporter deelde vandaag een kiekje van zijn nieuwe, bebaarde look. "Quarantine got me looking like Tom Hanks in Cast Away."

Rico naar Hollywood?

Rico plaatst er de hashtag #movieprep bij, oftewel: hij rockt deze look voor een filmrol! Of het hier gaat om een nieuwe rol waar we nog niets van weten óf een throwback-foto van een eerder project? Ja, dat weten we dus niet. Van Rico weten we overigens wél dat 'ie zijn Hollywood-ambities nooit onder stoelen of banken heeft geschoven, dus wie weet!

En oh ja: zo ziet (een veel jongere) Tom Hanks eruit in overlevingsfilm Cast Away:

Tom Hanks

Over Tom Hanks gesproken: die belandde zelf ook in een soort Cast Away-achtige situatie. Hij moest in quarantaine nadat hij en zijn vrouw Rita Wilson een paar weken gelden het coronavirus opliepen. Gelukkig gaat het nu weer wat beter met de legendarische acteur. Ze konden vorige week weer naar huis nadat ze hun isolatie noodgedwongen in Australië doorbrachten.

Lees verder