• Nieuws

Rico Verhoeven geeft live commentaar bij Glory-partij Hari vs. Overeem

Door Finn Bonis
Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is zaterdagavond analist bij Glory: hij commentarieert de kickboks-match tussen Badr Hari en Alistair Overeem. 

In een videoboodschap aan RTL Boulevard laat Rico weten dat hij er “superveel zin in heeft” en dat hij “hoopt dat iedereen gaat kijken”. Rico kiest geen partij en hoopt dat “de beste man wint”. “Het is wel grappig, ik denk dat het voor het eerst is dat de analist beter is dan de kandidaten die meedoen”, zegt presentator Luuk Ikink.

Leven buiten de ring

Het is niet voor het eerst dat de regerend wereldkampioen op zoek is naar andere uitdagingen buiten de ring. In een interview met Veronica Superguide liet de kickbokskoning weten: “Tegenwoordig heb ik veel meer ballen hoog te houden dan alleen de sport. Bovenal ben ik vader, maar ik run ook verschillende bedrijven én ik werk volop aan mijn doel voor de toekomst: een carrière in Hollywood.”

Black Lotus 

Dat laatste komt steeds dichterbij. Na zijn rol als bodyguard in de serie Undercover, kruipt Rico voor de internationale film Black Lotus in de huid van een Special Forces-officier. De film is deels in Amsterdam opgenomen en verschijnt volgend jaar op het witte doek.

Glory is zaterdagavond om 19.30 uur live te zien op Videoland.