Rick and Morty zijn terug in kick-ass anime teaser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick and Morty zijn terug in kick-ass anime teaser

Rick and Morty zijn terug in kick-ass anime teaser

|
|

Laatste update:

De fans moeten het al een tijdje stellen zonder Rick and Morty. Maar het prettig gestoorde duo is gelukkig nog springlevend!

Voorjaar 2018 was niet de beste tijd om fan te zijn van Rick and Morty. Ondanks het succes van deze cultserie, was het namelijk lang onduidelijk of het vierde seizoen ooit nog het daglicht zou zien. Gelukkig werd in mei bekend dat deze animatiehit nog minstens 70 afleveringen krijgt. Een releasedatum ontbreekt nog steeds, maar de makers bewezen onlangs dat er genoeg leven zit in dit maffe duo!

Buitenaardse wezens

In een video die op de Twitter-pagina van Rick and Morty verscheen is te zien dat de titelhelden het nog niet verleerd zijn! In de teaser neemt de even geniale als gestoorde wetenschapper Rick het samen met zijn kleinzoon Morty op tegen buitenaardse wezens en interdimensionale monsters. Als kers op de taart wordt dit alles gepresenteerd in een gelikt anime-jasje. Het is te gek om Rick en Morty weer in actie te zien, maar op een of andere manier wordt het wachten op het vierde seizoen er zo niet makkelijker op natuurlijk…

De eerste drie seizoenen van Rick and Morty zijn nu te zien op Netflix.

Lees verder