• Disney/Pixar
  • Star Wars

RHCP-bassist Flea te zien in Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+

Flea (bassist RHCP)

Red Hot Chili Peppers-bassist Flea heeft er weer een rolletje bij. In de nieuwe Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi - nu te zien op Disney+ - speelt hij namelijk de bounty hunter Vect Nokru.

Spoilers voor eerste twee afleveringen Obi-Wan Kenobi volgen!

Bounty hunter

Het personage van Flea is ingehuurd door Reva Sevander om princes Leia te ontvoeren en Obi-Wan uit zijn schuilplaats te lokken. Dat plan werkt en dat loopt voor Vect Nokru niet zo goed af… Maar hey, we hebben geen lichaam gezien… wie weet!

 

Op het podium en op het doek

Het is niet de eerste keer dat Flea een carrièrestap maakt buiten het podium. Hij maakte eerder al zijn opwachting in Baby Driver, Family Guy en American Dad. Ook was zijn stem te horen in Toy Story 4.

Deborah Chow

Dat Flea een opwachting maakt in Obi-Wan Kenobi is niet heel vreemd als je bedenkt dat de muzikant en regisseur Deborah Chow elkaar kennen. Deborah regisseerde eerder namelijk de muziekvideo Black Summer voor hun album Unlimited Love.

In onze review lees je dat Obi-Wan Kenobi niet de originaliteitsprijs gaat winnen, toch biedt Ewan McGregor opnieuw een meesterlijke kijkervaring.

Luister ook naar onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.