Revenge-tegenspelers trouwen in het echt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Revenge-tegenspelers trouwen in het echt

Revenge-tegenspelers trouwen in het echt

|
|

Laatste update:

Van on-screen echtgenoot en echtgenote naar een real-life huwelijk. Josh Bowman en Emily VanCamp zijn verloofd. De actrice maakte op Instagram bekend dat ze gaan trouwen.

Seizoen 3

De 29-jarige Britse Bowman en 30-jarige Canadese VanCamp werden in 2012 verliefd op de set van de Amerikaanse dramaserie Revenge. Hierin speelden de twee een stel: Emily Thorne en Daniel Grayson. In seizoen 3 trouwden de twee. Kijk voor hun on-screen bruiloft naar de video hierboven

Vertrouwen

De twee hebben nooit veel losgelaten over hun relatie. Wel zei Emily eerder in een interview dat hun relatie is gebaseerd op vertrouwen. Josh voegde daar later aan toe dat hun liefde zo sterk is dankzij 'goede communicatie'.

Revenge

Revenge is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie gaat over Emily Thorne die in de luxe wijk Hamptons terechtkomt, waar iedereen aardig tegen haar doet, zonder dat ze weten dat ze uit is op wraak op de mensen die haar familie kapot maakten. De serie begon op 21 september 2011 en eindigde na vier seizoenen op 10 mei 2015.

Lees verder