Reünie originele cast voor opvolger Love Actually

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Reünie originele cast voor opvolger Love Actually

Reünie originele cast voor opvolger Love Actually

|
|

Laatste update:

Bijna vijftien jaar na het uitkomen van Love Actually, komt er dan eindelijk een officieel vervolg op deze romantische kerstklassieker. Maar niet in de vorm waarop je het had verwacht!

Romcom

Vandaag werd bekend dat de originele cast van Love Actually binnenkort te zien is in het langverwachte vervolg. Colin Firth, Keira Knightley, Liam Neeson en natuurlijk Hugh Grant zijn allemaal weer van de partij. De regie is weer in handen van Richard Curtis. Te mooi om waar te zijn? Misschien wel. Dit vervolg op de populaire romcom zal namelijk niet in de bioscoop verschijnen en duurt slechts, houd je vast, tien minuten!

Goede doel

Dit vervolg is namelijk geproduceerd in het kader van Red Nose Day, een avond op de BBC waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. De korte film heet dan ook Red Nose Day Actually. Ondanks de komische insteek, belooft regisseur Richard Curtis dat er een hoop te genieten valt voor de fans: “Ik heb nooit nagedacht over een vervolg op Love Actually, maar het lijkt me heel leuk om in tien minuten te zien hoe het nu met de personages gaat. En wie ziet er na al die jaren nog het beste uit? Dat is natuurlijk de grootste vraag. Of is het overduidelijk Liam?”

Op 24 maart zullen we het zien, dan wordt Red Nose Day Actually uitgezonden op BBC One.

Lees verder