Youp van 't Hek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Youp van 't Hek

René van der Gijp is niet de grappigste Nederlander vindt Youp van ’t Hek

|
|

Laatste update:

René van der Gijp werd deze week verkozen tot grappigste Nederlander door de Veronica Magazine-lezers, maar cabaretier Youp van ’t Hek is het daar niet mee eens! Youp liet dat weten aan Wilfred Genee in het radioprogramma Veronica Inside.

Geen winst voor Youp

Gijp heeft de meeste VM-lezers aan het lachen gemaakt en laat daarmee André van Duin en Jochem Myjer achter zich. Ook Youp van ’t Hek stond op de lijst grappenmakers maar haalt de Top 3 niet. Wel vindt hij René van der Gijp regelmatig geestig in Veronica Inside.

“Hij is wel geestig ja. En hij begint na elke grap te lachen, hij zal wel op zichzelf gestemd hebben.’’

Wie vindt Youp het grappigst?

Youp vindt zelf dat Daniël Arends of Herman Finkers de prijs had moeten winnen, maar hij zou nooit of te nimmer in een jury willen zitten. “Ik heb nog nooit aan wedstrijdjes meegedaan en ik zit nooit in jury’s. Dan moet ik weer een mening hebben.’’

Uit het ziekenhuis

Youp van ’t Hek is net ontslagen uit het ziekenhuis omdat hij deze week tijdens een voorstelling in Rotterdam onwel werd. Wilfred Genee belde hem daarom en kreeg gelukkig te horen dat het goed gaat met de cabaretier. Hij wil alleen niet vertellen wat hij heeft.

René van der Gijp reageerde gisteravond ook op Youp in Veronica Inside en denkt dat de cabaretier een paniekaanval heeft gehad. Bekijk het fragment hieronder.

Het Veronica Magazine met Gijps interview ligt nu in de winkels en staat volledig in het teken van humor.

Lees verder