René Le Blanc en Imanuelle Grives

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
René Le Blanc en Imanuelle Grives

René Le Blanc en Imanuelle Grives vormen tv-duo

|
|

Laatste update:

'If I tell you that...' René Le Blanc een eenmalig tv-duo gaat vormen met actrice Imanuelle Grives, zou je ons dan geloven? Toch gebeurt het, en wel in een nieuw seizoen van De Gevaarlijkste Wegen op NPO 3.

De altijd spraakmakende René uit Ik Geloof In Mij duikt weer op! We hebben 'Dutch Engelbert' even moeten missen want Ik Geloof In Mij komt al een tijdje niet meer op SBS6, maar de cultster én volkszanger uit het A-segment spat binnenkort weer van je scherm. Hij stapt de waggie in met Imanuelle Grives voor een aflevering van De Gevaarlijkste Wegen, zo maakte omroep Powned vandaag bekend. 

René en Imanuelle

De in opspraak geraakte actrice link je misschien niet direct aan René en dat is ook juist de bedoeling van De Gevaarlijkste Wegen. De BN'ers leren elkaar kennen terwijl ze langs afgronden scheuren en over haast onbegaanbare wegen karren. René en Imanuelle mochten door Colombia toeren.

Deze BN'ers doen ook mee aan De Gevaarlijkste Wegen

Natuurlijk zijn er nog veel meer duo's. Zo gingen zangeres Maan de Steenwinkel en Mehdi Chafi ‘rapper Sjaak’ naar Portugal, reden zangeres Lakshmi en presentator Renze Klamer door Turkije en brachten musicaldiva Pia Douwes en acteur André Dongelmans een bezoek aan Oekraïne. Sportpresentator Sjoerd van Ramhorst en presentator Ron Boszhard mochten naar Noord-Macedonië, radiopresentator Frank van der Lende en judoka Henk Grol gingen naar Guatemala, First Dates-barman Victor Abeln en presentatrice Iris Enthoven reden door Mexico én, tot slot, actrices Esmée van Kampen en Hanna van Vliet zien we straks in Oezbekistan. 

De Gevaarlijkste Wegen is vanaf zondag 19 december wekelijks om 20:20 uur te zien op NPO 3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder