Renate Verbaan stopt met Shownieuws

Veronica Superguide logo
Renate Verbaan stopt met Shownieuws

Renate Verbaan stopt met Shownieuws

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Renate Gerschtanowitz-Verbaan gaat na zes jaar stoppen met SBS shownieuws. De 39-jarige presentatrice wil naar eigen zeggen haar tijd en energie ergens anders in gaan steken. Verbaan maakte het nieuws bekend op haar Instagram-pagina.

1 april?

Wellicht had Renate misschien beter een andere datum uit kunnen kiezen voor zo'n grote mededeling, want vandaag is het natuurlijk 1 april. Al snel merkte één van haar volgers op dat het vast een grap zou zijn, waarna ook de presentatrice in de gaten kreeg dat het geen gelukkige gekozen moment was: “Natuurlijk is dat is niet zo handig ja maar ik maak geen grap..?.”

Alles even flink door elkaar gooien

Renate weet nog niet precies wat ze hierna gaat doen: “Dat ga ik de komende tijd eens rustig uitzoeken. Soms is het best lekker om alles eens even flink door elkaar te gooien om weer tot nieuwe dingen te komen”. Ook zal zij in de loop van april nog wel meerdere afleveringen presenteren; het wordt dus een “soft afscheid”. Het lijkt nogal een komen en gaan bij Shownieuws, want in september liet Maurice Wijnen al weten weg te gaan.

Lees verder