Remake Inside krijgt een huiveringwekkende horrortrailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Remake Inside krijgt een huiveringwekkende horrortrailer

Remake Inside krijgt een huiveringwekkende horrortrailer

|
|

Laatste update:

Een hoogzwangere vrouw wordt in haar eigen huis bedreigd door een mysterieuze insluiper. Hierop volgt een dodelijk kat-en-muis-spel in de bloedstollende horrorfilm Inside!

Trauma

Inside is een remake van de Franse horrorfilm À l'intérieur uit 2007. Hierin is een hoogzwangere vrouw herstellende na een auto-ongeluk waarbij zij haar echtgenoot heeft verloren. Alsof het trauma nog niet erg genoeg is, wordt ze op een nacht belaagd door een moordzuchtige vrouw die er alles aan doet om haar ongeboren baby af te nemen. De aanstaande moeder moet alles op alles zetten om de aanvallen van haar stalker te overleven!

Intens

À l'intérieur is een van de spannendste en meest intense horrorfilms van deze eeuw, dus een Engelstalige remake kon natuurlijk niet uitblijven. De hoofdrollen in deze nieuwe versie zijn voor Rachel McNichols (Criminal Minds) als de aanstaande moeder en Laura Harring (Gossip Girl) als haar meedogenloze belager. Ook Inside belooft een nagelbijter van jewelste te worden, maar hardcore horrorfans moeten natuurlijk eerst het zenuwslopende origineel zien!

Inside draait vanaf 12 januari in Amerika, maar deze horrorremake is helaas nog niet opgedoken op de Nederlandse releaselijsten.

Lees verder