Releasedatum Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Releasedatum Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 bekend

Releasedatum Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 bekend

|
|

Laatste update:

Yes, daar worden we blij van: Netflix heeft zojuist bekendgemaakt wanneer het derde, en uiteraard, doldwaze seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt te zien is.

Tromgeroffel

En wel op 19 mei dit jaar. Als voorproefje heeft de streamingdienst een teaser online geslingerd. Daarin haalt Titus Andromedon (de flamboyante huisgenoot van Kimmy) zijn inner Beyoncé tevoorschijn. We zien hem gewapend met een honkbalknuppel en in een gele jurk over straat paraderen. Kennelijk loopt alles niet helemaal lekker tussen hem en zijn lover Mikey Politano. De teaser is een dikke vette knipoog naar de videoclip van Hold Up van Beyoncé.

Het verhaal

In 2015 werden wij getrakteerd op het allereerste seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt, een hilarische komedie die gemaakt wordt door Tina Fey. In de serie worden vier vrouwen na vijftien jaar gered uit een ondergrondse bunker. Eén van hen, Kimmy Schmidt, besluit in al haar naïviteit een nieuw leven op te bouwen in New York. Dit levert geweldige situaties op.

Nieuwe verhalen

Vanaf 19 mei worden er in Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen drie nieuwe verhalen toegevoegd aan het bijzondere leven van Kimmy en haar vriend Titus.

Lees verder