James Spader in The Blacklist: Seizoen 6 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Spader in The Blacklist: Seizoen 6 op Netflix

Eindelijk: Netflix maakt releasedatum The Blacklist: Seizoen 6 bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort is het dan toch echt zover: de terugkeer van de reteverslavende serie The Blacklist op Netflix!

Duivel

In The Blacklist maken we kennis met Raymond ‘Red’ Reddington (James Spader), een sluwe crimineel die de opsporingsdiensten jarenlang te slim af is. De verbazing is dan ook groot als Red zichzelf aangeeft bij de FBI. En hij blijkt meer dan bereid om samen te werken met de autoriteiten om zijn collega-criminelen achter tralies te krijgen. Maar de FBI raakt er steeds meer van overtuigd dat zij een deal met de duivel hebben gesloten…

Nieuwkomers

Volgens Flix Info zal The Blacklist: Seizoen 6 vanaf 16 januari te zien zijn bij Netflix. Voor de fans zullen deze twee weekjes nog wel te overbruggen zijn. En voor de nieuwkomers is het een mooi buffertje om eindelijk eens te beginnen met The Blacklist. We riepen deze crimineel goede serie niet voor niets vorig jaar uit tot een van de beste misdaadseries op Netflix. En we hebben nog genoeg om naar uit te kijken: de tweede helft van het zevende seizoen van The Blacklist gaat in maart verder in Amerika!

Lees verder