Sex education netflix otis eric.png

Veronica Superguide logo
Sex education netflix otis eric.png

Releasedatum Sex Education seizoen 2 op Netflix bekend gemaakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Netflix heeft zojuist onthuld wanneer Sex Education terugkeert voor dat langverwachte tweede seizoen! En dat is sneller dan je denkt... Sex Education seizoen 2 is namelijk vanaf 17 januari 2020 op Netflix te zien. Daarmee is het tweede seizoen exact een jaar na de release van het eerste seizoen te zien.

Puberhormonen in seizoen 2 Sex Education

Sex Education draait om Otis Milburn. Deze middelbare scholier is sociaal een tikkie onhandig. Wat niet helpt is dat zijn moeder sekstherapeute is, die haar kennis graag deelt. Gelukkig blijkt dat Otis uiteindelijk toch goed van pas te komen! In seizoen 1 van Sex Education zagen we hoe Otis en Maeve het plan vatten om hun medescholieren sekstherapie te geven. In seizoen 2 zien we hoe het gaat met Otis en zijn vriendinnetje Olga. De grote vraag is of hun puberhormonen een geslaagde relatie in de weg staan.

Seizoen 2 Sex Education 17 januari op Netflix

Het tweede seizoen van Sex Education is vanaf 17 januari 2020 te zien op Netflix. Dit seizoen telt wederom acht afleveringen. Daarin zie je verder hoe de spanning tussen Otis en Maeve, op wie hij eerder verliefd was, verder toeneemt. O, en laten we die chlamydia-uitbraak op school ook vooral niet vergeten. Dat wordt vast weer heerlijk ongemakkelijk!

Terwijl je de dagen tot die releasedatum afstreept, hebben we trouwens nog een fijn toplijstje voor je. Deze series moet je zien als ook jij Sex Education tof vindt.

Lees verder